Rocca al Mare Lions logo

Rocca al Mare Lions Klubi

 

LC Tallinn Rocca Al Mare klubi liikmed on aktiivsed ja teotahtelised Haabersti elanikud, kes tahavad anda oma panuse meie elukeskkonna parandamisse ja aidata abivajajaid meie ümber. Klubil täitus sel hooajal 9. tegutsemisaasta ning klubil on välja kujunenud oma eesmärgid ja traditsioonid.

  • Algatasime koos SA-ga Eesti Terviserajad ja Tallinna Linnavalitsusega Õismäe rabasse terviseraja rajamise, mis 2019 aastal valmis ning ametlikult avati ja linnarahva kasutusse anti.
  • Seoses Kakumäele Tallinna Lastekodude poolt perekodude rajamisega oleme Kakumäe perekodude sponsoriks – korraldamise perekodude matka laste uues kodupiirkonnas, oleme aidanud perekodu sisseseadmisel ning Teeme Ära talgute raames aitasime korrastada perekodu õueala ning ümbruskonda. Istutasime ka lastele viljapuid ning marjapõõsaid. Heameel on tõdeda, et talgutele tuli ka inimese väljastpoolt klubi. Hankisime lastele spordivarustust – nii kasutatud jalgrattaid, kuid kiivreid, kuid ostsime ka uued tõukerattad.Meie abiga käivad 2 perekodu poissi Nõmme Kalju JK treeningutel. Sügisel korraldasime perekodu lastele päeva merel koos Naissaare külastusega.
  • Kakumäe perekodude abistamist oleme saanud finantseerida Heateo päeval kogutud annetustest.
  • Klubi on aktiivselt osalenud erinevatel lions üritustel, sh Lions ballil, teatrikülastustel, perepäevadel, rahuplakatite võistluse läbiviimisel oma piirkonnas.
  • Oleme 2018 ja 2019 aastal korraldanud Kakumäel Sõbrajooksu nimelist üritust, mille eesmärk on läbi sportliku ettevõtmise lähendada kogukonna lapsi.
  • Varasematel aastatel on klubi korraldanud Rocca al Mare Rulluisupäeva, samuti valmistasime ning kinkisime 2013/2014 hooajal kõigile Haabersti lasteaia rühmadele lõvikujulised kriiditahvlid.
  • Klubisisese tegevusena korraldasime oleme lisaks traditsioonilistele klubiõhtutele teinud regulaarselt ka väljasõite põnevate Eesti inimeste ning nende tegevustega tutvumiseks. Klubil on ka välja kujunenud traditsioon korraldada hooaja lõpus rattamatk.

Facebookist lisainfo: https://www.facebook.com/lionsrocca/

Klubiliikmed

Please publish modules in offcanvas position.